Fra idé til virkelighed

Det allerførste ord til min kommende bog om Nye & Gamle Fensmark, blev skrevet for over 2½ år siden. Sidenhen er der kommet mange ord, linjer, kommaer, og punktummer. Det kan jeg takke Bert Christensen for, som har været en uvurderlig støtte med hensyn til renskrivningen.

Onsdag gik turen til Fensmark, hvor Nye & Gamle Fensmark’s fotograf var lige i hælene.

Første stop ved mindestenen for digteren Christian Winther. Vejrudsigten havde lovet dejligt solskinsvejr, men blæsten voldte dog fotografen lidt udfordringer, da blæsten også satte uvejr i hårlokkerne. Desuden var det særdeles koldt, så alt i alt en kold fotosession.

Ikke den perfekte hårdag! Foto: Kristian Buchmann

Fotografen har tidligere skrevet “klart jeg vil bakke op om Nye og Gamle Fensmark, da jeg synes det er et kanon projekt, og som tidligere pressefotograf, og nu som alm. fotograf, er jeg altid klar til en hjælpende hånd”. Nedenfor ses fotografen i færd med en opgave på Holmegaard Glasværk.

Fotograf Kristian Buchmann i aktion – Foto: Linette Bach

Hvis Nye & Gamle Fensmark blev en succes, så havde jeg lovet mig selv, at der skulle udarbejdes en hjemmeside, dernæst udgives en bog. Hjemmesiden kører allerede derudaf, og der er månedligt 3000 brugere, og desuden er tallet stigende.

Nye & Gamle Fensmark’s “Erindringer” vil blive udgivet som første bog. Siden har yderligere erindringer på tegnebrættet, som endnu ikke er udgivet, og som også fortæller meget om Fensmarks historie, og desuden beskriver en stor del af området. Så derfor dette førstevalg.

Desuden beskriver erindringerne med så fint et ord; Nye & Gamle Fensmark. Her ses erindringerne pakket og klar til næste rejse. Der afventes lige nu sidste tilbud fra bogtrykker.

Foto: Linette Bach

Fotografen skriver: “Kæmpe arbejde at køre sådan en side, men fedt at historien om Fensmark pludselig kommer frem til overfladen. Respekt for dit arbejde, Linette. Der skulle være flere af dig”!

Foto: Kristian Buchmann