Kendskab til dette tryk?

Tryk fra Simon Bang’s arkiv

HOLMEGAARD TIDENDE. Fandt dette tryk i mit arkiv. Dette er forsiden. Hvornår er det fra, og kom det flere gange? Nogen som kan huske noget?

FENSMARK SATIRE FRA BESÆTTELSEN? Side 1 ud af 4. Fandt dette tryk i mit arkiv. Der er satire på et udvidet og indforstået plan. Må antage at det formentlig er udgivet under krigen, da der både omtales “Swingpjatter” og “luftværns-øvelse”. Det kan naturligvis også være lige efter krigen.

FENSMARK SATIRE FRA BESÆTTELSEN? Side 2 ud af 4. Fandt dette tryk i mit arkiv. Der er satire på et udvidet og indforstået plan. Må antage at det formentlig er udgivet under krigen, da der både omtales “Swingpjatter” og “luftværns-øvelse”. Det kan naturligvis også være lige efter krigen.

FENSMARK SATIRE FRA BESÆTTELSEN? Side 3 ud af 4. Fandt dette tryk i mit arkiv. Der er satire på et udvidet og indforstået plan. Må antage at det formentlig er udgivet under krigen, da der både omtales “Swingpjatter” og “luftværns-øvelse”. Det kan naturligvis også være lige efter krigen. Nogen der kender til “STIKPILLER”, som udgivelsen hed?

FENSMARK SATIRE FRA BESÆTTELSEN? Side 4 ud af 4. Fandt dette tryk i mit arkiv. Der er satire på et udvidet og indforstået plan. Må antage at det formentlig er udgivet under krigen, da der både omtales “Swingpjatter” og “luftværns-øvelse”. Det kan naturligvis også være lige efter krigen.

HOLMEGAARD TIDENDE. Fandt dette tryk i mit arkiv. Dette er bagsiden. Hvornår er det fra, og kom det flere gange?

Læs eller skriv en kommentar til trykket på Facebook ↓