Mogens leder efter sin bedstemors fødested

 

Kære Linette

“Jeg skriver til dig for at rose dig for dit initiativ med og interesse for historien. Jeg har kun dette billede, men forsøger at få fat i mere om stedet fra min kusine. Selv husker jeg at jeg for 30 år siden besøgte en kunde i Næstved. Derefter kørte jeg til Fensmark og fandt huset. Jeg må have haft en adresse. Jeg husker at jeg kom fra Næstved, og at huset så lå på højre side på en stikvej til venstre som et af de første huse.. Det er meget svagt i min erindring og kan være forkert. Familien hed Nielsen. Øv, det gør det ikke lettere. Billedet tror jeg er fra ca 1910 . Jeg ved at min farmor hed Oline med måske lidt flere navne, og at den ene af hendes søstre hed Asta. Jeg leder lidt videre efter flere oplysninger. Du kender sikkert følelsen. Man leder efter sine rødder, og jeg må have fundet huset, hvis det ikke er revet ned. Det så lidt sølle ud husker jeg.
Kan du hjælpe Mogens?

/Mogens Bichel Lauritsen

Kan du hjælpe Mogens?

Læs historien om Fensmark by, HER