Philip Wiese aka @Rute4700

Philip Wiese fungerer som webmaster på fensmarkby.dk men er derudover med til at udvikle strukturen og konceptet bag hjemmesiden. Philip arbejder til daglig med sociale medier, onlinemarkedsføring og hjemmesider for virksomheder i Næstved kommune.
Derudover er han passioneret på Instagram, hvor han også er kendt under Instagrammernavnet @Rute4700.

Jeg er vild med al den gamle historie og kulturarv, Linette har samlet gennem de sidste par år. Havde vi ikke personer som Linette, ville en stor del af den kulturarv gå tabt. Det særlige ved Linettes arbejde er, at hun ikke blot sikrer at billeder mm gemmes for eftertiden. Hun kobler dem også sammen med historien og erindringerne fra de personer, man kan følge på siden.

Linette var meget fremsynet, da hun for et par år siden systematisk begyndte at lægge materialet på Facebook. Det har gjort det nemmere at overføre materialet til hjemmesiden. Men guderne skal vide, at der er meget materiale. Og derfor er det så vigtigt, at vi nu gør alt hvad vi kan, for at få tilført ressourcer, så Linette kan bruge det meste af sin tid på det vigtigste. At få indsamlet materiale og erindringer.

Du kan finde Philip på Instagram @rute4700, eller læse mere om ham på www.philipwiese.dk