Alle ønskes en rigtig god sommer

Nye & Gamle Fensmark ønsker alle en rigtig god sommer

Siden sidste sommer er der tilkommet en ny hjemmeside, og desuden en bogudgivelse “Fortællinger fra Fensmark 1. del”. Ikke mindre end fantastisk!

Har Du/I lyst til et besøg i august måned, så skriv  eller ring  gerne til mig.

-Tak for for alle de venlige modtagelser ude i hjemmene.

-Tak for alle de venlige opringninger og positive tilkendegivelser jeg har modtaget.

-Tak for den stadig eksisterende positive omgangstone på siden.

Er super stolt over at være en del af et hold, som forsøger at tilvejebringe og bibeholde Fensmarks historie. Ikke mindst tak til ALLE mine fantastiske hjælpere fra “Holdet“.

Det er muligt at købe Fortællinger fra Fensmark 1. del i kiosken i Fensmark Brugsforening, eller du kan købe den her. Bogen kan desuden købes hos Georg Christensen Boghandel på Axeltorv  i Næstved og i Langes Bog & Idé i Torvestræde, Næstved.

Bogen er et resultat af 2,5 års frivilligt arbejde, så håber du har lyst til at støtte projektet.

Fortællinger fra Fensmark 1. del kan nu købes i Fensmark Brugsforening i kiosken, Georg Christenses Bog & Idé på Axeltorv, Langes Bog & Idé i Torvestræde, Næstved. Desuden kan bogen bestilles på fensmarkby.dk Foto: Kristian Buchmann

Nye & Gamle Fensmark har fået nøglen til “Bolsjehuset”, og vi vil forsøge at skabe et hus med bl.a. visuelle oplevelser. Har du lyst til at hjælpe til med dette spændende projekt, så skriv gerne en mail til: linette@fensmarkby.dk

Arbejderboliger i 1827

Arbejderboliger i 2017, foto: Linette Bach

Se video fra bogreception i Fensmark Brugsforening

Se video fra bogreception på Holmegaard Glasværk