Fortællinger fra Fensmark 2. del

Fortællinger fra Fensmark 2. del lander i Fensmark inden så længe, og der vil i nær fremtid blive annonceret datoer for kommende bogreceptioner.

Trykkeriet er i gang med sidste etape. 

Jeg glæder mig til at præsentere min næste bog, og glæder mig over, at Fortællinger fra Fensmark 1. del inden længe får følgeskab af 2. del. 

Fortsættelse følger……

“En idé der blev til virkelighed”

Ideén til Nye & Gamle Fensmark udsprang af den “Nye” bydel som opstod i forbindelse med grundlæggelsen af Holmegaard Glasværk i 1825, og den “Gamle” bydel, beliggende omkring Fensmark Kirke.

Vigtigheden i at bevare Fensmarks historie, så den stadigvæk kunne holdes intakt, desuden genskabes på den mest troværdige og naturlige måde.

Der blev søsat en facebookside den 14. oktober 2014, og interessen var fra start meget succesfuld. Der blev lagt billeder på siden, og der blev hurtig skabt en dialog og et fællesskab.
Tidligere beboere som var rejst fra byen, fik igen en kontakt til hinanden, så der igen kunne snakkes om gamle dage. Venskaber blev knyttet på kryds og tværs.

Jeg selv begyndte at afhente billeder, erindringer og historier ude i hjemmene, og det var naturligvis med til at give siden Nye & Gamle Fensmark, en anden form for levende fortælling.

Hvis Nye & Gamle Fensmark blev en succes, så havde jeg lovet mig selv, at der skulle udarbejdes en hjemmeside, dernæst udgives en bog. Bogen blev udgivet den 10. juni 2017, Nye & Gamle fik redaktionslokale på Holmegaard Glasværk og inden længe udkommer Fortællinger fra Fensmark 2. del.

Uden alle mine trofaste medhjælpere, så var dette her fantastiske projekt aldrig nået så langt.

Tusinde tak til alle jer!

“En idé der blev til virkelighed”

De bedste hilsner – Linette Bach

 

 

 

 

 

 

Se filmen som fortæller om, hvordan Nye & Gamle Fensmark blev grundlagt: