Holmegaardsvej 12 i ca. 1932

Fensmark Bageri

Holmegaardsvej 12

Billedet er fra Holmegaardsvej 12, hvor Fensmark Bageri var beliggende.

Udlånt af Susanne Teilmann.

På billedet ses Susannes morfar Viggo Vivild, som ejede Fensmark Bageri og Susannes mor, Inger Vivild.

Foto er fra ca. 1932.

Tove Pedersen skriver sådan i sin erindring:

”Mælkedreng” hos min far. 

Jeg arbejdede fra 11. april 1946 til 31. marts 1949 ved min fars mælke- og brødvogn. Vi kørte mælk fra Holsted Mejeri, Vi havde fri om mandagen. Vi kørte også brød fra bager Vivild i Fensmark til Glasværket, Kalkerup og Olstrup. Vi havde kringler med mælkevognen om søndagen. Eftersom det var min far, jeg arbejdede for, var der ikke noget at klage over. Jeg fik 35 kroner om måneden.

Læs hele Toves erindring.

Relaterede indlæg:

Fensmark Bageri

Læs eller skriv en kommentar til billedet, ved at trykke på Facebook logo↓