Familien Vivild på Holmegaardsvej

 

Karen og Inger

Billedet er fra Holmegaardsvej 12, hvor Fensmark Bageri var beliggende.

Udlånt af Susanne Teilmann.

På billedet ses Susannes mormor Karen Vivild og Inger Vivild (født i 1929), mor til Susanne.

Foto er fra ca. 1932.

Tove Pedersen skriver således i sin erindring:

”Mælkedreng” hos min far. 

Jeg arbejdede fra 11. april 1946 til 31. marts 1949 ved min fars mælke- og brødvogn. Vi kørte mælk fra Holsted Mejeri, Vi havde fri om mandagen. Vi kørte også brød fra bager Vivild i Fensmark til Glasværket, Kalkerup og Olstrup. Vi havde kringler med i mælkevognen om søndagen. Eftersom det var min far, jeg arbejdede for, var der ikke noget at klage over. Jeg fik 35 kroner om måneden.

Læs hele Toves erindring, HER

 

Relaterede indlæg:

Holmegaardsvej 12 i ca. 1932

 

Fensmark Bageri